Äntligen….

Efter veckor av utveckling av Startelvan fick vi äntligen tid att skapa en hemsida till oss själva…

Vi fokuserade på flexibilitet, återanvändning och enkelhet när vi skapade denna sida. Den är skapad genom att använda öppen programvara från internet och sen anpassad efter vårt behov. Detta sätt att arbeta anser vi kommer bli framtiden för de flesta webbsidor, och vi försöker införliva det i vårt utveckling när det är möjligt.

Don’t reinvent the wheel, just realign it - Anthony J. D’Angelo

Genom att använda öppen programvara från de största i branschen kan din sida ta fördel av kontinuerliga förbättringar samt tusentals av tilläggsprogram från andra användare. Detta medför stor flexibilitet att använda olika plugins och teman för att anpassa sidan till era specifika behov.

 

Comments are closed.